اخبار و مقالات

تولید فیلامنت

تولید فیلامنت همان ماده ای است که در چاپ پرینتر های سه بعدی کاربرد دارد. با استفاده از انواع فیلامت ها می توان محصولات متنوع با ساختار های گوناگون تولید کرد. در این مقاله با تولید فیلامنت، دستگاه فیلامنت ساز، ساخت فیلامنت و قیمت دستگاه فیلامنت ساز آشنا می شوید. پس اگر برای شما هم سوال است که فیلامنت چگونه ساخته و تولید می شود، این مقاله را از دست ندهید.

بهترین پیشنهاد ما برای شما 😍 خرید کنید 👇

فيلامنت ابریشمی مجیک ایسان سبز آبی / Filament eSUN ePLA-SILK Magic - Green blue

1,441,000 تومان1,441,000 تومانمشاوره تخصصی رایگان : 09034445286 📞

تولید فیلامنت

برای توضیح مراحل تولید فیلامنت، باید عنوان کرد که مرحله ی ابتدایی آن درواقع تولید پلاستیک می باشد. جهت تولید پلاستیک، نفت خام را در کوره حرارت می دهند و مراحل پالایش انجام می گیرد. در این پروسه، بخش های سازنده ی نفت خام از یکدیگر جدا می شوند و بخشی که در تولید پلاستیک نقش موثری دارد، استخراج می گردد. نام این ماده نفتا می باشد.

در مرحله ی بعدی، نفتا را با دیگر مواد مورد نیاز مانند کاتالیزور در راکتور ترکیب کرده و ماده جدید تولید می کنند. بعد از آن محصولات به دست آمده فراوری می گردند. فراوری مرحله ای است که در آن مواد را به مایع تبدیل کرده و با هم ترکیب می کنند تا در نهایت پلاستیک مورد نظر تهیه شود. بعد از این مراحل نوبت به قطعه بندی پلاستیک می رسد.

پلاستیک به قطعه هایی با نام رزین تقسیم می شوند. رزین ها با نام گرانول نیز شناخته می شوند. این رزین های به دست آمده عموما بی رنگ و شفاف هستند تا بعدا در فرایند رنگدانه دهی، انواع رنگ ها را بتوانند جذب کنند. قیمت رزین ها بسیار ارزان تر از فیلامنت است.

بهترین پیشنهاد ما برای شما 😍 خرید کنید 👇

فيلامنت ابریشمی مجیک ایسان قرمز آبی / Filament eSUN ePLA-SILK Magic - Red blue

1,441,000 تومان1,441,000 تومانمشاوره تخصصی رایگان : 09034445286 📞

ساخت فیلامنت

در این مرحله از ساخت فیلامنت،رزین ها را با مواد خاصی ترکیب می کنند تا خواص پایداری به دست بیاورند. در همین استپ، رنگ های گوناگون را به ترکیب اضافه می کنند. پس از آن نوبت به خشک کردن ترکیب می رسد. این روند بسیار حیاتی است زیرا وجود رطوبت در مواد فیلامنت باعث خرابی آن می گردد.

ماده را در دمای 70 درجه ی سانتیگراد خشک می کنند تا رطوبت به طورکامل از بین برود. در ادامه ی مراحل تولید فیلامنت، باید رزین ها را به شکل رشته های باریکی با دو ضخامت 1.75 و 3 تبدیل کنند.این مرحله هم حرارت دهی و خنک کردن را شامل می شود. به طور دقیق، رزین را باید در یک اکسترودر وارد کرده سپس ذوب کنیم تا بعد از این مرحله بتوانیم به رزین ها فرم بدهیم.

پیشنهاد ویژه: برای مطالعه مقاله پرینت سه بعدی چیست کلیک کنید.

بعد از این مرحله رزین ها به یکدیگر چسبیده و رشته های فیلامنت را ایجاد می کنند. سپس باید وارد محفظه ی خنک کننده شوند. این بخش از مراحل به این صورت است که رشته های تولید شده ابتدا در یک محفظه ی آب گرم قرار می گیرند و سپس به سمت محفظه ی آب سرد حرکت می کنند تا جامد و ثابت شوند. میزان سرعت حرکت از یک محفظه به محفظه ی دیگر روی ضخامت رشته ها تاثیر گذار است. هر چه این مرحله آرام تر انجام شود، ضخامت رشته ها بیشتر می شود.

بهترین پیشنهاد ما برای شما 😍 خرید کنید 👇

فيلامنت ABS پلاس ایسان (سفید نچرال) / Filament eSUN ABS+ (Natural)

972,400 تومان972,400 تومانمشاوره تخصصی رایگان : 09034445286 📞

دستگاه تولید فیلامنت

ایده ی ساخت دستگاه تولید فیلامنت، ابتدا در کشور ایتالیا مطرح شد و دستگاهی ساخته شد که توانست از انواع گرانول های پلاستیکی فیلامنت تهیه نماید. نام دستگاه اولیه Felfil Evo بود که هنگام مطرح شدن ایده ی آن، در بازه ی کمتر از دو هفته حدود 30000 یورو پیش فروش شد. در ساخت این دستگاه از نرم افزار و سخت افزار open-source بهره گرفته شده است. برای استفاده از دستگاه تولید فیلامنت، نیاز به یک میز بلند تقریبا 80 سانتی خواهید داشت. باید تنظیمات دستگاه را انجام دهید و مواد اولیه ی ساخت فیلامنت را درون دستگاه بریزید تا شروع به تولید فیلامنت کند.

برای خرید پرینتر سه بعدی کلیک کنید و ثبت سفارش نمایید.

بهترین پیشنهاد ما برای شما 😍 خرید کنید 👇

فيلامنت ABS پلاس ایسان (سفید یخچالی) / Filament eSUN ABS+ (cold White)

972,400 تومان972,400 تومانمشاوره تخصصی رایگان : 09034445286 📞

دستگاه فیلامنت ساز

مرحله ی آخر ساخت فیلامنت، رول کردن رشته های تولید شده است. در این بخش، موتور ها، فیلامنت را از محفظه های آب بیرون آورده و به دستگاه رول کن فیلامنت ها می رسانند. در این مرحله ابتدا ضخامت فیلامنت ها را اندازه گیری می کنند که باید ضخامتی مابین 1.7 و 2.85 باشد. بعد از آن فیلامنت به یک قرقره وصل می شود و به دور قرقره می چرخد.وقتی قرقره پر شود، سنسور مخصوص تعبیه شده در دستگاه آن را تشخیص داده و رشته ی فیلامنت را برش می دهد. این مراحل تا زمان اتمام حلقه ی فیلامنت تکرار می شود.

قیمت دستگاه فیلامنت ساز

قیمت دستگاه های تولید فیلامنت با توجه به کارایی، جنس، برند و نوع فیلامنتی که می تواند بسازد، متغیر است اما به طور کلی میتوان گفت که قیمت این دستگاه از 40 میلیون تومان شروع می شود و مقادیر گران تر را نیز در بر می گیرد. مهم این است که شما چه کاربردی را از دستگاه تولید فیلامنت می خواهید.
این روزها، مواد مصرفی یا فیلامنت ها بسیار مهم و ارزشمند شده اند. هر کسی که در کسب و کار خود از پرینتر سه بعدی استفاده می کند، با کاربرد فیلامنت ها آشنا است. دستگاه فیلامنت ساز، می تواند هر نوع فیلامنتی را از گرانول های آن تولید نماید.

در برخی موارد، فیلامنت تولیدی شما می تواند از نمونه های خارجی آن حتی بسیار بهتر و مناسب تر باشد. در خرید فیلامنت اصفهان، باید به جنس نازل اکسترودر دقت کنید تا هنگام ساخت فیلامنت، فیلامنت ما حباب نگیرد. موتور قدرتمند نیز برای تولید فیلامنت های بیشتر و با کیفیت بهتر می تواند به کمک ما بیاید. دستگاه تولید فیلامنت باید دارای کنتر کننده مناسب باشد تا فیلامنت در حال تولید از مسیر خود منحرف نشود.

همچنین باید بتوان قطعات متفاوت دستگاه را از یکدیگر جدا و تعویض نمود.تولید فیلامنت به صورت شخصی می تواند خیلی مقرون به صرفه باشد. به طور مثال فیلامنتABS در بازار با قیمت 150 هزار تومان برای یک کیلوگرم فیلامنت تایید شده است اما گرانول ABS در بازار مبلغی حدود 10 هزار تومان است. یعنی با دستگاه تولید فیلامنت می توانید یک کیلوگرم فیلامنت را تنها با قیمتی حدود 10 هزار تومان تولید نمایید. پس به راحتی می توانید کسب و کار خودتان را به وسیله ی این دستگاه راه اندازی کنید.

سوالات متداول:

1-چگونه می توان فیلامنت تولید کرد؟
از طریق خریداری کردن مواد گرانول یا رزین و خریداری دستگاه تولید فیلامنت، می توانیم انواع فیلامنت ها را با مبلغ ناچیزی تولید نماییم. در خرید دستگاه فیلامنت ساز باید به تمامی نکات دقت کنیم تا در نهایت فیلامنت با کیفیتی بتوانیم تولید کنیم.

2-قیمت دستگاه تولید فیلامنت چقدر است؟
قیمت دستگاه های تولید فیلامنت با توجه به کارایی، جنس، برند و نوع فیلامنتی که می تواند بسازد، متغیر است اما به طور کلی میتوان گفت که قیمت این دستگاه از 40 میلیون تومان شروع می شود و مقادیر گران تر را نیز در بر می گیرد.

3-دستگاه تولید فیلامنت چگونه کار می کند؟
به طور دقیق، رزین را باید در یک اکسترودر وارد کرده سپس ذوب کنیم تا بعد از این مرحله بتوانیم به رزین ها فرم بدهیم. بعد از این مرحله رزین ها به یکدیگر چسبیده و رشته های فیلامنت را ایجاد می کنند. سپس باید وارد محفظه ی خنک کننده شوند.

امتیاز بدهید
بازگشت بە لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.